GARNIER MASKA 300MLULTRA DOUX PROPOLIS

415.00 din.

Garnier Ultra Doux maska za kosu s propolisom je posebno dizajnirana za oštećenu i lomljivu kosu. Propolis je glavni aktivni sastojak, poznat po svojim regenerativnim i zaštitnim svojstvima, što ovu masku čini odličnim izborom za jačanje i obnavljanje kose.

Evo ključnih karakteristika ove maske:

  • Propolis: Prirodni sastojak koji pčele proizvode, bogat je antioksidansima i ima antibakterijska svojstva. Propolis pomaže u obnavljanju oštećene kose, čini je jačom, štiti je od pucanja i lomljenja te pruža zaštitni sloj.
  • Med i matična mleč: Ovi sastojci se često kombinuju s propolisom u ovoj formuli. Med dubinski hidrira kosu, dok matična mleč pomaže u obnovi i jačanju vlakana kose.
  • Obnavljanje i jačanje: Maska intenzivno hrani i jača vlakna kose od korena do vrhova, čineći kosu otpornijom na oštećenja, lomljenje i pucanje krajeva.
  • Lagano raščešljavanje: Pomaže da kosa postane svilenkasta i glatka, olakšavajući raščešljavanje i stilizovanje.

Ova maska je savršena za one sa oštećenom kosom koja je sklona pucanju. Preporučuje se njeno korišćenje jednom do dva puta nedeljno, s tim da je dovoljno ostaviti je na kosi nekoliko minuta kako bi se postigao puni učinak. Kosa nakon tretmana postaje mekša, sjajnija i zdravijeg izgleda.

Neto količina: 300ml

SKU: 3600541474116 Kategorija: