CHANTAL THOMASS EDP 100ML WOMEN PINK

3,855.00 din.

Chantal Thomass Pink je senzualna i ženstvena parfemska voda koju je kreirala svetski poznata dizajnerka Chantal Thomass. To je počast ženstvenosti i lepoti žene. Kompozicija je poklon zaljubljenicima, luksuzni buket različitog cveća i voća koji oduševljava čula. Parfemska voda za žene je oda ženskoj lepoti i jedinstvenoj ženstvenosti. To je oličenje magičnog, tajanstvenog, ženskog. Note su meke i senzualne, osvežavajuće i okrepljujuće.

Gornja nota Chantal Thomass Pink Eau de Parfum sastoji se od izuzetnog voća i cveća. Slatka kruška, sočni limun, slatki cvijet jabuke i sveža mandarina spojeni su kako bi se naglasila živa svežina. Srčana nota je kompozicija jasmina, magnolije i ljubičice. Naglašeni su slatkom notom ruže i začinskom aromom cveta narandže.

Slatke note stvaraju osećaj romantike i strasti. Donje note Chantal Thomass Pink parfemske vode uključuju sandalovinu, mošus i vanilu. Senzualna kompozicija odiše osećajem sigurnosti i topline. Parfemska voda je jedinstvena kompozicija luksuza, senzualnosti i ženstvenosti. To je poklon svim ženama koje su vredne divljenja.

Chantal Thomass Pink je parfemska voda koja će vas inspirisati.

Neto kolčina: 100ml

SKU: 3760040113012 Kategorija: